FOLII SILICONATE

De un real ajutor cand preparam biscuiti, crackers, painici sau delicioasele clatite din fructe

mai multe ...

SFATURI UTILE

Impartasim experienta noastra in materie de produse realizate prin deshidratare

mai multe ...

BIOFUTURE CARPATHIA SRL

|   Sos. Dudesti Pantelimon 44, S3 Bucuresti   |   CUI: RO 34989072   |   ORC: J40/11102/2015   |   Telefon: 0720071717, 0722259813   |

|   Acasa   |   Deshidratoare   |   Produse   |   Contact   |   Retur deshidratoare   |

LIFESTYLE

Recomandat pentru uz casnic, acest deshidrator asigura necesarul unei familii de 2-4 persoane cu consum moderat de produse deshidratate.

Include 6 site de 330 x 330 mm din tabla perforata de inox AISI304 cu garantie pe viata, site ce nu permit dezvoltarea bacteriilor si care se pot intretine extrem de usor.

Fluxul de aer constant necesar pentru deshidratarea uniforma este asigurat prin 6 ventilatoare ce aduc in permanenta un aport de aer proaspat. Aerul nu se recircula in interior si prin urmare nu se face condens si nici nu exista posibilitatea ca parte din produsele uscate sa ajunga in spatiul tehnic din spatele ventilatoarelor, eliminandu-se astfel un focar de dezvoltare a bacteriilor.

Pentru o deshidratare curata am prevazut un filtru de aer care asigura eliminarea depunerii pe alimente a prafului din mediul ambiant precum si patrunderea insectelor.

Pentru controlul temperaturii am folosit un termostat digital programabil cu o precizie a masuratorii de 0,1°C. Pentru comoditatea utilizarii am folosit un programator digital de control al timpului de functionare. La terminarea ciclului acesta intrerupe automat  functionarea pana la o noua programare.

Are o putere instalata de 850W si este extrem de eficient chiar si la temperatura de 38-40 °C.

Printr-o constructie rigida, am obtinut nu doar stabilitate ci mai ales un zgomot extrem de redus in functionare, sub 35dB.

Pentru un control vizual superficial al procesului de deshidratare am prevazut un geam pe post de panou frontal. Geamul are avantajul ca nu permite dezvoltarea bacteriilor.

Conceptul unic de realizare asigura o intretinere extrem de usoara.

Garantia functionala integrala este de 24 luni.

Dimensiune (LxAxI): 370x490x230 mm

 

Cod: BFC-L (Biofuture Lifestyle) 

Pret: 1950 lei (TVA inclus)

 

Cod: BFC-LS (Biofuture Lifestyle plus 6 folii siliconate)

Pret: 2220 lei (TVA inclus)

Acesta nu este un magazin online. Daca v-ati decis sa achizitionati acest produs trimiteti comanda prin email. Comanda trebuie sa contina codul produsului, telefonul de contact, datele de facturare si adresa de livrare. Dupa emiterea facturii proforma, efectuati plata in termenul scadent prin transfer bancar, online cu cardul de debit / credit sau prin depunerea contravalorii la ghiseul Bancii Transilvania.

Dupa confirmarea platii vom expedia coletul cu produsul comandat prin curier rapid (URGENT CARGUS) la tarife preferentiale. Costul transportului este suportat de dumneavoastra.

https://www.mobilpay.ro/public/wp-content/themes/mobilpay/library/images/logo.pnghttp://www.ivox.ro/images/rezultate/ceb/file7.pnghttp://www.soundcreation.ro/admin/uploads/images/cms_news/module_146/330.png

Comanda acum